OM SETSAAS CONSULTING

Om Setsaas Consulting:

Vi hjelper kundene våre å rekruttere de beste hodene, spesielt innen VVS!

Mennesker er bedriftens viktigste ressurs.  Når disse skal rekrutteres er det den viktigste beslutningen en leder tar. God rekruttering er avgjørende for fremtidens suksess og lønnsomhet. Vi vet at tillit og troverdighet nøkkelfaktorer når du søker hjelp med oppgaven  å rekruttere de menneskene som skal løse store og små oppgaver for din virksomhet.  I det ligger det også å vise alle respekt,- ikke minst ovenfor kandidater.  Vi kjennetegnes av en tett og personlig oppfølging.

Og nettopp tillit og troverdighet er basis for Setsaas Consultings virksomhet, noe som gjenspeiler seg i våre verdier;  Engasjement – Tillit – Respekt

Setsaas Consulting er et konsulentselskap som rekrutterer ledere, fagspesialister og andre nøkkelpersoner. Vi bistår også med rådgiving, coaching, outplacement.

Vårt arbeide baserer seg på velprøvd metodikk med basis i bred erfaring, kompetanse og forretningsforståelse. Kundens behov er styrende og vi skreddersyr derfor alltid etter våre kunders ønsker. Sammen finner vi de beste løsningene for din virksomhet.

Engasjement og forståelse for oppdraget er viktig i en rekrutteringsprosess og det krever kompetanse, innsikt og nettverk for å finne den rette kandidaten. Vi opplever at Setsaas Consulting leverer godt på dette og setter stor pris på kommunikasjonen og oppfølgingen i den enkelte prosess. Vi anbefaler gjerne Setsaas Consulting!

Anita Helgerud Johansen

CFO/Økonomisjef, Kruge AS

Aasmund Setsaas

daglig leder - rekrutterer, Setsaas consulting as

​Aasmund Setsaas har bred ledererfaring fra privat næringsliv og Forsvaret. Han har internasjonal erfaring og har sin utdannelse fra Luftkrigsskolen og Luftforsvarets Stabsskole samt spesialisering innen Change Management og Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Gjennom sin karriere har han utviklet mennesker og team, med bred erfaring innen utvelgelse og seleksjon, bla. som partner i Solér Executive.

Gjennom mange år har Aasmund gjennomført rekrutteringsprosesser for offentlig- og privatmarkedet av topp- og mellomledere samt fagspesialister, da spesielt innenfor Bygg- og anlegg/VVS. Han har arbeidet mye med rådgivning, coaching og outplacement. Aasmund er autorisert for Cut-e testverktøy.

epost: aasmund@setsaasconsult.no

tlf: +47 9170 64 67 

aasmund setsaas
Andreas Ingrud

seniorkonsulent

Andreas Ingrud har en lang og bred leder erfaring både fra grossist og leverandørsiden innen VVS-bransjen. 

Han har hatt roller som daglig leder og salgssjef for flere selskaper, og har igjennom sin karriere ansatt mange mennesker i forskjellige roller.
Andreas har sin utdannelse fra Bedriftsøkonomisk Institutt.

 

Han har vært en mentor for flere, vært med å utviklet kolleger og salgsteam, og brenner sterkt for å være mannen som organiserer mennesker “på rett sted til rett tid”.

 

epost: andreas@setsaasconsult.no

tlf:  +47 90 82 62 89

Pernille K. Snustad-Setsaas

konsulent

I 12 år har Pernille har jobbet i HORECA-bransjen. Hun har utdannelse fra BI, med bachelor i PR og markedskommunikasjon og lang erfaring som leder og mellomleder i forskjellige bedrifter.

De siste 2 årene har hun jobbet som forretningsutvikler med store prosjekter, som blant annet butikk- og hotelletablering. Hun er sterk innen personal- , og serviceledelse, har stor passion for organisasjons kultur og prosjektledelse.

epost: pernille@setsaasconsult.no

tlf: +47 45 81 36 81

Mona Yaghmai

Researcher

Mona Yaghmai går inn i sitt siste år på bachelor i HR og personalledelse ved Høyskolen Kristiania. Hun har blant annet kompetanse i leder- og kompetanseutvikling, rekruttering og arbeidspsykologi.
Hun har flere års erfaring fra salg, spesielt detaljhandel, og tar med seg erfaring fra team og kundeservice.

epost: mona@setsaasconsult.no